Det første rommet i 2.etg er ferdig! Boden er nå ferdig kledt med sponplater. Gulvet mangler, og også lister, og så er det ikke strøm der, men dette er jo bare småting 🙂

Rommet til Hans Matias er også snart klart – reisverket er satt opp.

Videre har vi tatt opp gulvet på badet, og jeg har fjernet det meste av avløpsrøropplegget der. Nå skal det rebygges med nytt sluk og annen plassering av avløp til vask, og også vaskemaskinavløp skal settes opp. Vannrør – rør-i-rør – skal monteres fra 1.etg og opp, totalt 6 rør. Har bestilt alt sammen på vvskupp.no. For de som lurer, så bytter vi sluk fordi vi skal heve det, og fordi både rørlegger og en gulvlegger var lite begeistret for sluket. Tror det har noe med klemringen å gjøre, den skal ikke skrus fast, bare dyttes nedi. Nytt sluk koster under 500 kroner på vvskupp, så derfor tok vi det med.