Dagen startet med mildvær, yr/regn og vind, ikke akkurat drømmestarten.

Huselementene ble montert sammen, de startet ca halv åtte med det første elementet og var ferdige ca elleve. Vi brukte ikke kran, så derfor ble det endel tilpasning og tid på å losse over huselement fra lastebil til lastebil.

De 2 første elementene ble montert i litt yr, deretter sluttet det heldigvis å regne. Men vinden var så sterk at montørene valgte å la være å montere takstoler og tak. Isteden ble det lagt ut plast på gulvet i 2.etg, og alt løsvirke ble heist opp med lastebilkran (hiab) fra Degernes landbrukslag. Nå håper vi på bedre vær i morgen.

Blog Image

Blog ImageBlog ImageInnvendig har de koblet huset til strøm og koblet til vannet, selv om det var grumsete. Nå i kveld har vi tømt brønnen igjen, og endelig er vannet blitt klart og fint. Varmepumpen står og varmer opp hele huset, og det er god lunk i huset til tross for at det er åpent til 2.etg i trappen bortsett fra en plast, og også seksjonsskjøtene til krypkjeller er åpne.