Tone var innom huset på morgenkvisten, og oppdaget at det hadde rent inn vann flere steder, det var dammer på gulv i skjøter og enkelte andre steder. Det har regnet i natt i kombinasjon med mye vind, og plasten på gulvet i 2.etg har ikke holdt tett. Det er mye vann i vaskerommet, der må enkelte av takplatene utbedres. Det er også mye vann i stua og enkelte andre steder.

Byggelaget valgte å sprette plasten der det var vannansamling i taket under isolasjonen, og la varmepumpa tørke det hele. Det blir for dårlig etter min mening, og jeg kommer til å sette inn byggtørke når taket er tett.

Slik så det ut oppe i 2.etg utover dagen.

Blog ImageBlog ImageBlog ImageBlog ImageBlog Image

Dagen i dag har blitt brukt til å lage takkonstruksjonen og legge over undertak. Gavlbalkongen er også påbegynt. Jeg har flyttet løsvirke, ryddet og tørket vann i hele dag, men da jeg var ca halvveis på 2.etg slo været om, og det ble minusgrader. Dermed ble det skøyteis på gulvet i 2.etg. Det er liksom ikke mulig!!!

Slik så det ut ca kl. 09:30:Blog Image

og sånn så det ut ca kl. 15:00:Blog Image

Byggelaget kommer igjen i morgen, da skal de fortsette med gavlbalkongen og lage arken.

Jeg er litt skeptisk til byggelagets håndtering av undertaksplasten, de “går” nesten på den oppover når de fester lekter høyere opp på taket. Men det ser ut til at undertaket holder. Jeg får ta en tur opp og titte før de legger yttertaket.Blog Image