Byggelaget har i dag fullført arken og gavlbalkongens takkonstruksjon. Videre har de lagt ventilasjonsrørene i kneveggene i 2.etg (der røyk muligheter til å få til “lekerom” i kneveggene for i hvert fall de rommene over kjøkken og vaskerom på sydsiden). De har også laget vindskier og endestykkene der takrennene skal sitte. Det begynner virkelig å ligne på hus.
Huset kl. 09:15:

Blog ImageBlog ImageHuset kl. 14:00:Blog ImageHuset kl. 17:30:Blog Image

Det er fortsatt nye ansamlinger med vann over plasten i taket i 1.etg, men flere av de som ble skjært opp i går har allerede tørket. Jeg har sjekket hele krypkjelleren og sett etter tegn på vann som har trengt gjennom gulvet i 1.etg, men har ikke funnet det, heldigvis.
Vi har satt inn ekstra el-varme i huset for å tørke, totalt 13 kW. Nå blinker ikke lenger lampa på strømmåleren, den lyser konstant 😉
Blog Image

De holder på i 2.etg:

Jeg har montert 2 sentralstøvsugerpunkter, 1 i gangen rett mot utgangsdøren og 1 på motsatt side av bjelken for vedovnens plassering.
Blog ImageBlog Image

Jeg har også montert nettverkspunkter, foreløpig bare 1. Har funnet ut hvor vi skal ha resten i 1.etg, det blir totalt 8 punkter i 1.etg. Teknikken for å feste dem er å spikre dem på en liten plankebit som så skrus på skrå fast inn i elementskjøtene slik at den passer til veggen når sponplaten utenpå skjøten settes fast. Da kan jeg bruke de appatboksene jeg har kjøpt på ByggMax til 9,90 kr/stk.Blog Image