I dag fant jeg ingen nye vanndammer i plasten i taket i 1.etg. Det var bra. Men alle har ikke tørket, så jeg skal sette på mye tørk i jula.

I dag har jeg ryddet masse plast og andre ting utenfor huset. Det har vært 2 stk montører og gjort ferdig taket klart til taktekking i morgen.

Jeg klagde litt fordi de lagde hull i undertaket med plankebiter og spiker, og har selv gått over hele taket og sjekket for hull. De hullene jeg har funnet har jeg tapet igjen både utenfor og innenfor. Et av hullene hadde de allerede tapet, men det var jo alt for dårlig, så jeg la på ny. Tapet de slik 1.dagen huset var oppe, så skjønner jeg godt at det ble vått i hele huset.
Det var ca 10 hull totalt på taket.
Bildet viser snekkeren som sager av overskytende lekter som så faller rett ned på undertaksplasten. Der ble det flere hull.
Blog Image

Nå er alle nettverkskontaktene montert. Det ble totalt 8 stk i 1.etg; 1 på hvert soverom, og i alle hjørner i stue/dagligstue/spiseplass.

Har satt opp avfukteren i 2.etg i bygget, og sammen med 9kW ovnen begynner det å hjelpe.