Vel overstått julaften, så tok vi en tur bort 1.juledag. Har sett litt nærmere på enkelte av de stedene jeg skar opp i mot etasjeskillet mellom 1. og 2.etg, og det er vått inni isolasjonen enkelte steder. Den fuktigheten blir bare der, den går ikke ut av isolasjonen av seg selv, ihvertfall ikke med den lille varmen som er i huset nå. Har tatt bilder.

Her er taket på det innerste soverommet ved siden av badet. Der er det vått i taket.Blog Image…og sånn ble det på gulvet da jeg dyttet litt i taket:Blog Image

Sånn er det ved spiseplassen mot kjøkkenet etter at jeg har revet ut det meste som er vått:Blog Image

Blog Image

På gulvet i 2.etg er det flere skjøter og spikerhull i spongulvet jeg ikke greier å få tørket, med mindre jeg setter ovnen direkte ned på den våte flekken, og da tørker det jo bare fra oversiden og ikke på undersiden.

Og sånn ser det ut et sted i taket i “dagligstuen”:Blog Image

Det vi blir bekymret over da er hvordan det ser ut i taket over bad, bod og vaskerom. Vaskerommet har fått vannskader i taket, så der er det definitivt vann, men her har de også skjært opp gulvet i 2.etg, og på den måten fått ut litt vann, men det er ikke gjort over bad og bod, så der vet vi ikkenoe.

Jeg kommer til å ringe til hovedkontoret i romjula for å finne ut hva vi skal gjøre, og hvordan vi skal gå fram.