Godt nyttår til alle og enhver.

Var bortom huset i dag og la i isolasjon i luka ned til krypkjeller og la over lem over trappeoppgangen til 2.etg. Da ble det jammen raskt varmt i huset!!!

Jeg har fått tips av en tømrer vi kjenner godt om å sjekke isoleringen i seksjonsskjøtene, fordi de så ut til å være for små. Det stemte godt. Jeg har nå tatt opp og lagt i litt mer isolasjon. Den remsen som fulgte med huset fra Älvsbyhus passet ikke i alle skjøtene, og kjente jeg litt nedi der, så trakk det fra krypkjelleren. Men nå, med litt ekstra isolasjon, er det blitt bedre.

I tillegg råder jeg alle som bygger Älvsbyhus til å selv legge isolasjonen i seksjonsskjøtene. Kan ikke si at jeg er imponert over det vårt monteringslag har gjort her, det var rett og slett et stort hull i overgang gulv/vegg over grunnmuren i hver ende av seksjonsskjøten, og det trakk veldig der. Det gjør det ikke lenger nå.Blog Image