Da har jeg gått over alle seksjonsskjøtene i 1.etg og etterisolert også i veggene. Det var 10 cm isolasjon på 12 cm dybde der, nå er det 15 cm isolasjon på 12 cm dybde. Det er vel strengt tatt litt bedre med 3 cm for mye enn 2 cm for lite 🙂

Har også lagt inn en strømkontakt ved gulvet på det ene soverommet i 1.etg, så nå har begge soverom strømkontakt i tilknytning til nettverkskontakt. En strømkontakt sammen med lysbryteren er ikke så interessant.

I kjelleren er det nå +2 grader, mens det er -10 ute.

Har begynt å luse panelet på huset for å unngå at mus kryper innenfor panelet og opp på loftet. Selgeren sa at det ikke var nødvendig, men det er det, har venner med samme hus som har fått mus på loftet. Prioriterer å luse ved gavlbalkongen, for det blir umulig når verandaen er ferdigbygd i 1.etg.