Husmontørene begynner å få det travelt. Mandag 12. skal det være klart til sparkling, og da må tak være lagt og alt annet inne være klart. Det begynner å nærme seg, men taket er ikke påbegynt. Ute er de heller ikke ferdige, men det hjelper. Det ser straks bedre ut med takrenner osv. Her er en haug med bilder av inne og ute.

De roter fælt. I går hadde vi et kort besøk av maleren som så på muligheten til å begynne å sparkle tidligere, og han sa at han aldri hadde sett maken. F.eks skruer i trappa passer jo dårlig, blir den ødelagt så klager jo vi 🙂

Er litt bekymret for gulvet. Gulvet er rett og slett ikke rett i seksjonsskjøtene. Se bildet under, det er tatt i gangen mot soverom/bad. Hvis det blir dårlig resultat på gulvet når det er lagt, så får de fikse det !!

Men nå er det ihvertfall tørt i all isolasjon i etasjeskillet mellom 1. og 2.etg. DET er en god nyhet, og godt å vite før de legger tak i 1.etg.