I dag har monteringslaget fullført de fleste takrennenedløp og hjørne- og endebord utendørs. Videre er rekkverk på balkongen og inngangspartiet ferdige. Rekkverk på 2.etg balkong er ikke i orden enda.

Inne har de fullført taket på det store soverommet nede, og de har begynt i stua. Det gjenstår enda mye, og de roter fremdeles masse, ryddet opp en plasthaug som lå på badet – de har åpnet alle pakkene med parkett, og bare kastet alt avfall i en haug ved døra. Herlig smiley.

Vi skal ta i et ekstra tak og rydde skikkelig der i morgen.

Pipemontøren skulle egentlig ha vært her i dag, men fordi gulv og tak ikke er på plass kan de ikke montere. Vi skal forsøke igjen neste torsdag, håper det er klart da.

Inngangspartiet er muligens ikke som det er tegnet – det ser ut til at vi har fått det “nye” inngangspartiet uten rekkverk mot døra, slik som på toppbildet over. Tegningen viser rekkverk også litt på hver side fra hjørnestolpene og inn mot midten der trappetrinnet står. Vi synes ikke det “nye” inngangspartiet er så fint, og har tenkt å påpeke at de ikke kan gjøre fasademessige endringer uten å melde fra til kommunen. Vi får se på overtakelsesdagen.