Da er det snart påske, og vi er nær ferdig med ytterskallet. Vi har tak-ess i taket, samt beverpanelplater på skråtaket og på vegger. Det er lagt alt i yttervegger og -tak, og vi har enda til gode å sette opp en hel plate uten å måtte skjære eller kutte i den 🙂

Jeg har lagt opp veldig mye rør til nettverk og alt kommer inn i boden i 2.etg. Der blir også sentralstøvsugeren stående. Veggen der rørene kommer ned skal bli en 8 tommers vegg… Boden i 2.etg blir ikke veldig stor, men vi håper den blir stor nok, og så får vi heller tilpasse oss til den. Taket i boden skal forøvrig bli sponplater.

Kryperommene til hvert soverom har blitt små etter isoleringen, men vi er glad vi gjorde det, så får vi håpe at ungene også liker å bruke dem…

Elektrikersvogeren har vært innom og har lagt strøm og bokser i yttervegger. Så må han tilbake når reisverket til innerveggene er satt opp.

På badet blir det en “falsk” vegg som skal skjule vannrør o.l ifm. vaskemaskinplass + wc. I morgen kommer gulvleggeren og skal se på gulvet til badet. Vi kommer nok til å ende opp med malt strie på badet – så får vi heller bytte om noen år… Skråtaket på badet blir tak-ess. Jeg skal legge 2 bredder med glassbyggerstein som lysåpning til badet slik at lys fra loftsstua kan komme inn på badet. Vi har også tenkt å bruke glassbyggersteinvegg som rekkverk til trappa.