Har vært veldig sløv på oppdateringen av bloggen.

Vi er nå helt ferdige med asfaltplateleggingen. Har også gått over og limt igjen i skjøter og sprekker, med Super7-lim og vindpapp. Tettere tror jeg ikke det kan bli 🙂 Det er laget inspeksjonsluker for å kunne komme inn i kneveggene bortover. Den fra stua oppe er det mulig å lagre ting i.

Har begynt å føre opp sentralstøvsugerrørene fra 1.etg, de går inn i kneveggen og ut på kald side. Håper det går bra. Gikk tom for rør og vinkler, kjøpte dette på Degernes landbrukslag – superbillig i forhold til andre steder!

Har ført inn 2 ventilasjonspunkter i taket i 2.etg, og har koblet dette på det eksisterende ventilasjonsrøropplegget som Älvsbyhus monterte. Har ventilasjonspunkt i stua og på badet. Det var noen påkoblingspunkter som var ferdigmontert fra Älvsbyhus, men de passet ikke på det ene stedet. Videre måtte jeg omgjøre ventilasjonsrørene for å få plass til kneveggrom på det ene soverommet (over vaskerommet). Bildet viser det som kommer ut på badet, rett ved trappenedgangen.

Nå er vi bortimot ferdig med isolering. Vi har 30 cm isolasjon i taket, og 20 cm isolasjon i veggene. Det blir merkbart mindre plass i 2.etg, men vi har ikke noe valg. Vi kjøpte Glava på Degernes Landbrukslag. Det var det desidert billigste.

Vi har kjøpt ubehandlede MDF-plater til 2.etg. De kjøpte vi på ByggMax. Nå ligger de ute på gavlbalkongen i påvente av å bli montert 🙂